Når dit barn skal i skole

Skoleklar  At gøre børnene skoleklar er noget vi arbejder med gennem hele barnets tid i Børnegården og ikke kun det sidste år eller månederne inden barnet skal i skole. Igennem mange af de daglige aktiviteter "øver" vi os i de ting, man skal kunne. Eks. til samling øver vi os i, at lytte til hinanden og ikke mindste det at turde fortælle alle de andre noget.

Motionsløb  Fredag inden efterårsferien deltager de ældste børnehavebørn i skolens motionsløb. I er som forældre velkomne til at deltager i løbet. I skal bare huske at kontakte Børnegårdens personale, så vi har styr på hvem, der har ansvaret for børnene.

Skolesamtaler I oktober tilbyder vi en skolesamtale. Vi vil her komme omkring børnenens udvikling set i forhold til de krav, der stilles til børnene i skolen og hvor det evt. er vi/I skal hjælpe og støtte barnet for at blive skoleparat.

Besøg på Vester Nebel skole I slutningen af marts måned vil vi besøge Vester Nebel skole i 2 omgange. Den første gang vil vi være der fra 9-13 og ugen efter vil vi være der fra 9-15.

Udmeldelse. Når børnene er tilmeldt glidende overgang bliver de automatisk udmeldt fra Børnegården pr. 31.3.